1. Wybierz opcję ROZEGRAJ KAMPANIĘ w MENU GŁÓWNYM.



2. Wybierz puste miejsce zapisu i naciśnij Enter.


3. Możesz zmienić ustawienia gry online (przycisk "C" na klawiaturze).



4. Jeśli grałeś już wcześniej w Dying Light, możesz wznowić rozgrywkę wybierając slot z zapisanym stanem gry. W zaawansowanych opcjach (klawisz "F") możesz usunąć zapis wybierając opcję USUŃ ZAPIS.